• Menú de migdia

    de dimecres a divendres

El nostre menú de migdia consta de 4 entrants a triar, 4 segons plats a triar i 4 postres a triar.

El nostre menú es renova cada 15 dies per oferir un producte fresc i de temporada.

ENTRANTS A ESCOLLIR

  • Amanida de brots tendres amb gules a la bilbaïna
  • Vichyssoise amb llagostins
  • Fiocchi de pera i formatge gorgonzola amb salsa de formatge d’ovella la Peral
  • Esqueixada de bacallà

SEGONS A ESCOLLIR

  • Suprema de corball a l’all cremat
  • Arròs de costelles de porc duroc i botifarra negra
  • Fritura de peix
  • Filet de glà 100% ibèric farcit de foie i salsa de Porto

POSTRE A ESCOLLIR

  • Postres fets a casa

PREU

  • Menú
    29,00€
    iva inclòs

    Celler no inclòs