De Vins expressa en cada plat una sensació, una experiència gastronòmica, un sabor especial que s’inicia en una presentació cuidada i acaba en el gaudi del paladar.
La nostra cuina ofereix una cuina de producte, on no busquem ni la creativitat ni el disseny, sinó la qualitat del producte. La nostra carta està elaborada amb la finalitat de cobrir diferents sabors i textures, sempre mantenint una gran qualitat dels productes.
PER COMENÇAR I COMPARTIR
- Llom ibèric de glà amb pa de coca amb tomàquet23,00€
- Carpaccio de carrabiner amb oli de llimona i escates de sal.19,00€
- Fosques de foie mi-cuit amb compota de figues i caramel de PX23,00€
- Anxoves de Santoña "primavera" (4 peces) amb pa de coca amb tomàquet20,00€
- Pebrots de Lodosa rostits amb llenya, ventresca de tonyina i piparra16,00€
- Espatlla Joselito Gran Reserva amb pa de coca amb tomàquet26,00€
ELS CLÀSSICS
- Ous trencats amb sobrassada i formatge brie14,00€
- Steak tartar de vedella fet a la manera tradicional26,00€
- Canelons de carn casolans amb formatge parmesà14,00€
- Pota de pulpo con parmentier23,00€
- Cua de bou estofat19,00€
ENTRADES
- Amanida de salmó marinat a l’anet amb avinagrats17,00€
- Saltejat d’habes amb bolets, alls tendres i foie18,00€
- Carpaccio de bacallà dessalat17,00€
- Fettuccine amb cloïsses en salsa marinera16,00€
- Verdures de temporada a la planxa14,00€
PER ACABAR
- Tros de bacallà dessalat fet a 70º amb crema de pebrots.23,00€
- Ploma ibèrica 100% gla amb fusta de roure rostida en el seu propi suc23,00€
- Filet de vaca a la brasa28,00€
- Arròs cremòs del delta amb gamba vermella19,00€
- Llom alt de Black Angus a la brasa32,00€
PEIXOS I MARISCS
- Consulteu el nostre pissarra de suggeriments