• La nostra carta

    Cuina de mercat

De Vins expressa en cada plat una sensació, una experiència gastronòmica, un sabor especial que s’inicia en una presentació cuidada i acaba en el gaudi del paladar.

La nostra cuina ofereix una cuina de producte, on no busquem ni la creativitat ni el disseny, sinó la qualitat del producte. La nostra carta està elaborada amb la finalitat de cobrir diferents sabors i textures, sempre mantenint una gran qualitat dels productes.

PER COMENÇAR I COMPARTIR

  • Llom ibèric de glà amb pa de coca amb tomàquet
    23,00€
  • Carpaccio de carrabiner amb oli de llimona i escates de sal.
    19,00€
  • Fosques de foie mi-cuit amb compota de figues i caramel de PX
    23,00€
  • Anxoves de Santoña "primavera" (4 peces) amb pa de coca amb tomàquet
    20,00€
  • Pebrots de Lodosa rostits amb llenya, ventresca de tonyina i piparra
    16,00€
  • Espatlla Joselito Gran Reserva amb pa de coca amb tomàquet
    26,00€

ELS CLÀSSICS

  • Ous trencats amb sobrassada i formatge brie
    14,00€
  • Steak tartar de vedella fet a la manera tradicional
    26,00€
  • Canelons de carn casolans amb formatge parmesà
    14,00€
  • Pota de pulpo con parmentier
    23,00€
  • Cua de bou estofat
    19,00€

ENTRADES

  • Amanida de salmó marinat a l’anet amb avinagrats
    17,00€
  • Saltejat d’habes amb bolets, alls tendres i foie
    18,00€
  • Carpaccio de bacallà dessalat
    17,00€
  • Fettuccine amb cloïsses en salsa marinera
    16,00€
  • Verdures de temporada a la planxa
    14,00€

PER ACABAR

  • Tros de bacallà dessalat fet a 70º amb crema de pebrots.
    23,00€
  • Ploma ibèrica 100% gla amb fusta de roure rostida en el seu propi suc
    23,00€
  • Filet de vaca a la brasa
    28,00€
  • Arròs cremòs del delta amb gamba vermella
    19,00€
  • Llom alt de Black Angus a la brasa
    32,00€

PEIXOS I MARISCS

  • Consulteu el nostre pissarra de suggeriments