De Vins expressa en cada plat una sensació, una experiència gastronòmica, un sabor especial que s’inicia en una presentació cuidada i acaba en el gaudi del paladar.
La nostra cuina ofereix una cuina de producte, on no busquem ni la creativitat ni el disseny, sinó la qualitat del producte. La nostra carta està elaborada amb la finalitat de cobrir diferents sabors i textures, sempre mantenint una gran qualitat dels productes.
PER COMENÇAR I COMPARTIR
- Llom ibèric de glà amb pa de coca amb tomàquet21,00€
- Carpaccio de gamba de Tarragona amb oli de llimona i escates de sal19,00€
- Calamar a l’Andalusa19,00€
- Encenalls de foie mi cuit amb compota de figues i caramel de PX23,00€
- Anxoves de L’Escala 4 peces amb pa de coca amb tomàquet16,00€
- Cloïsses a la marinera19,00€
ELS CLÀSSICS
- Ous trencats amb sobrassada i formatge brie14,00€
- Steak tartar de vedella fet a la manera tradicional26,00€
- Canelons de carn casolans amb formatge parmesà14,00€
- Pota de pop de roca amb parmentier21,00€
- Cua de bou estofat20,00€
ENTRADES
- Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina, ceba tendra i piparres17,00€
- Saltejat de favetes amb ceps, alls tendres i foie18,00€
- Carpaccio de bacallà dessalat16,00€
- Fettuccine amb cloïsses en salsa marinera16,00€
- Verdures de temporada a la planxa14,00€
PER ACABAR
- Llom de Bacallà fregit amb tomaca confitat i pebrots del padró21,00€
- Pluma de glà 100% ibèrica rostida amb el seu propi suc22,00€
- Filet de vaca a la brasa26,00€
- Arròs cremòs del delta amb gamba vermella19,00€
- Llom alt de Black Angus a la brasa28,00€
PEIXOS I MARISCS
- Consulteu el nostre pissarra de suggeriments
ALTRES
Ració de pa: 1,20€
És molt important que ens comuniqui si té alguna al·lèrgia o intolerància.
IVA inclòs.