El nostre menú de migdia consta de 5 entrants a triar, 5 segons plats a triar i 5 postres a triar.
El nostre menú es renova cada 15 dies per oferir un producte fresc i de temporada.
ENTRANTS A ESCOLLIR
- Ravioli de carbassó, farcit de formatge de cabra, sobre crema d’albergínia a la brasa
- Full d’oli amb escalivada i anxova del Cantàbric
- Vichyssoise amb llagostins
- Coliflor gratinada amb beixamel, parmesà i torrons
- Espàrrecs trigueros amb espatlla ibèrica sobre parmentier trufada
SEGONS A ESCOLLIR
- Salmó a la planxa amb vinagre de cava i verdures
- Peix del dia
- Filet mignon amb salsa de formatge Laperal i Oporto
- Arròs de gamba vermella
- Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells
POSTRE A ESCOLLIR
- Postres fets a casa
PREU
- Menú28,00€iva inclòs
Celler no inclòs